همایش کسب و کار موفق

برگزاری گردهمایی بزرگ کسب و کارهای موفق در غرب استان تهران با همکاری مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار

مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار

دومین گردهمایی بزرگ کسب و کارهای موفق در غرب استان تهران به همت گروه مدیریت کسب و کار سوییچ و با همکاری مرکز علمی کاربردی شرکت تعاونی روستایی شباهنگ شهریار با حضور دکتر نبی (کارآفرین نمونه کشور و مجری مسابقه میدان) در تالار شباهنگ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی شباهنگ:

روز سه شنبه 15 اسفند 1402 گردهمایی بزرگ کسب و کارهای موفق در غرب استان تهران با همراهی پرشور اساتید، دانشجویان ،علاقمندان و صاحبین مشاغل در غرب استان تهران با حضور دکتر نبی کارآفرین نمونه کشوری در تالار شباهنگ برگزار شد.

در ابتدای این گردهمایی خانم دکتر ایزدپرست سرپرست مرکز علمی کاربردی شباهنگ ضمن معرفی جایگاه، فعالیتها و توانمندیهای این مرکز اظهار کرد: ظرفیت‌های آموزشی مهارتی بسیاری در دانشگاه شباهنگ وجود دارد که با توجه به پتانسیل های موجود از جمله (وجود مزرعه تحقیقاتی به منظور آموزش عملی دانشجویان رشته کشاورزی، واحدهای اعتباری شرکت شباهنگ برای گذراندن دوره آموزشی دانشجویان رشته حسابداری، سالن ورزشی چند منظوره،استخرهای دوقلو، و استادیوم 12000 نفری شباهنگ برای دانشجویان رشته تربیت بدنی و مربیگری جسمانی، و همچنین واحدهای بازرگانی شرکت که برای مهارت آموزی دانشجویان مدیریت کسب و کار می باشد )خواهد توانست نقش بسزایی در ورود به بازار کار و اشتغال دانش آموختگان این مرکز فراهم آورد.

ایونت کسب و کار موفق
بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ از شرکت بهنوش

بازدید اساتید و دانشجویان گروه مدیریت کسب و کار دانشگاه علمی کاربردی شباهنگ شهریار از شرکت بهنوش

بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ از شرکت بهنوش
بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ از شرکت بهنوش

گزارش بازدید گروه انجمن کسب و کار از شرکت بهنوش به شرح ذیل می باشد:

با توجه به هماهنگی های صورت گرفته با شرکت بزرگ بهنوش قرار بر این شد از این شرکت در تاریخ 25/11/1402 ساعت 9 صبح به همراه 10 عضو انجمن دانشجویی مدیریت کسب و کار جهت بازدید اقدام گردد.

به محض ورود به شرکت با برخورد عالی حراست و افراد حاضردر کارخانه روبه رو شده و بسیار عالی راهنمایی صورت گرفت .توضیحاتی جهت اشنایی با این شرکت عظیم تقدیم حضور میگردد.
شرکت بهنوش ایران اولین و بزرگترین تولیدکننده ماءالشعیر در ایران است.

این شرکت در سال ۱۳۴۵با نام «مالتای ایران » تأسیس شد و تنها کارخانه¬‌ای بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تغییر محصول ماءالشعیر خود به غیرالکلی و تغییر نام به «بهنوش ایران» تا سال‌های متمادی بدون رقیب در این عرصه فعالیت کرد و با تولیدات متنوع خود، تحولی بزرگ در صنعت نوشیدنی ایجاد کرد.

بهنوش با فرآوری طبیعی مالت، عدم استفاده از مواد نگهدارنده‌ و تجهیز آزمایشگاه‌های پیشرفته کنترل کیفی و تحقیقاتی توانسته است بالاترین استانداردهای ملی و بین‌المللی را دریافت کند.

ISO9001:2015، ISO22000:2005، ISO14001:2015، HACCP، FDA، نشان HALAL و … بخشی از استانداردهای دریافت شده است.

بهنوش با داشتن امکانات مورد نیاز برای فرآوری جو و تبدیل آن به مالت جو، از امتیازی منحصر به فرد در میان رقبای خود برخوردار است.

این شرکت با ۱ کارخانه و ۱ خط تولید ماء الشعیر آغاز به کار کرد اما اکنون ۹ کارخانه و ۱۸ خط تولید انواع نوشیدنی در گستره ایران عزیز دارد.بهنوش ایران (مرکزی): کارخانه مرکز بهنوش دارای چهار خط تولید است.

خط شیشه گردشی با ظرفیت تولید 48 هزار بطری نوشیدنی در ساعت، خط پت با ظرفیت 11 هزار بطری در ساعت، خط قوطی با ظرفیت 24 هزار بطری در ساعت و خط شیشه با ظرفیت 18 هزار بطری در ساعت در کارخانه مرکزی فعال است.

این کارخانه همچنین تاسیسات تولید گاز CO2 را با ظرفیت 500 کیلوگرم در ساعت دارد.

واحد ستاره (تهران): دارای دو خط تولیدی با ظرفیت ۳۶ هزار بطری نوشیدنی در ساعت و ۶¬ هزار بطری در ساعت (بطری یک لیتری) است. خط تولید ستاره به صورت کانتیزور و ساخت شرکت سیدل فرانسه است.

واحد گچساران: دارای خط تولید 24 هزار بطری نوشیدنی یک لیتری در ساعت ساخت شرکت KHS آلمان و خط تولید پریفرم پت ساخت شرکت هاسکی کانادا با ظرفیت 300 هزار بطری در روز است.

بازدید دانشجویان انجمن کسب و کار مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از شرکت بهنوش
بازدید اساتید مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از شرکت بهنوش

واحد شیروان: دارای سه خط تولیدی است. خط تولید پت با ظرفیت تولید 20 هزار بطری نوشیدنی در ساعت اسپتیک ساخت شرکت پروتک آلمان، خط تولید قوطی با ظرفیت تولید 48 هزار قوطی نوشیدنی در ساعت ساخت شرکت O&H آلمان، خط تولید شیشه 200 سی سی با ظرفیت تولید 6 هزار بطری نوشیدنی، خطوط تولید این کارخانه را تشکیل می‌دهد. واحد شیروان همچنین یک خط تولید انواع کنسانتره میوه دارد که این خط ساخت شرکت بوخر آلمان است و ظرفیت تولید 30 تن کنسانتره را در روز دارد.

واحد ¬کوهرنگ شهرکرد: دارای ¬خط تولید پت یک لیتری با ظرفیت تولید ۶ هزار بطری نوشیدنی در ساعت و خط تولید آب با ظرفیت ۶ هزار بطری در ساعت است.

واحد کوهرنگ همچنین خط تولید انواع کنسانتره میوه را با ظرفیت ۳۰ تن در روز دارد.

واحد خرمشهر: دارای خط تولید انواع نوشیدنی‌های شیشه 200 و 300 سی سی با ظرفیت تولید 15 هزار بطری نوشیدنی در ساعت است.

واحد خرمشهر خط تولید گاز CO2 را با ظرفیت 500 کیلوگرم در ساعت دارد.

واحد آبعلی: دارای خط تولید دوغ شیشه ۲۵۰ سی سی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار بطری دوغ در ساعت و خط تولید دوغ پت یک لیتری با ظرفیت تولید ۶۰ هزار بطری دوغ در ساعت است.

واحد یاسوج: دارای خط تولید دوغ با ظرفیت ۶ هزار بطری در ساعت است.واحد اراک: این کارخانه مجهز به خط تولید پریفرم بطری و دستگاه بادکن است.
این بازدید به همراهی مهندس اهنی و توضیحات عالی ایشون در ساعت 11 به پایان رسید .


اعضای انجمن :دبیر انجمن : بهجت پور احمدی

اساتید حاظر : مهندس عسکری معاون پژوهش دانشگاه

استاد ملک یارند استاد قاسمی پور

اعضای انجمن :اقای منتظری هماهنگ کننده

بازدید خانم هاشمی خانم یعقوبی خانم کاظمی

برگزاری دوره آزاد واسنجی دستگاه های سمپاشی در دانشگاه علمی کاربردی شباهنگ شهریار

واسنجی دستگاه های سم پاشی کشاورزی
برگزاری دوره آموزشی واسنجی دستگاه سمپاشی کشاورزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی شباهنگ شهریار

نخستین دوره آزاد آموزش واسنجی دستگاه های سمپاش با حضور اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی شباهنگ شهریار برگزار گردید.

خانم دکتر دهقان هدف از برگزاری این دوره آموزشی را چنین عنوان نمود:

مراقبت از باغ و باغچه مراحل مختلفی دارد. در کنار رسیدگی‌های معمول، سم پاشی هم از اهمیت بسیاری برخوردار است. بسته به نوع گیاهان و وضعیت زمین کشاورزی و آفات، سم مورد نیاز انتخاب می‌شود.

کارکرد انواع سم پاش باغبانی مشخص است. این ابزار قرار است شما را برای سم پاشی کردن مزرعه یا باغ خود یاری کند. وقتی از این دستگاه استفاده می‌کنید؛ علاوه بر سهولت کاربری، میزان سم استفاده شده نیز به طرز چشمگیری کاهش پیدا می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: کالیبراسیون یا همان واسنجی دستگاه های سمپاشی برای بررسی دقت خود سمپاش می باشد. در حالی که استفاده کم آفت کش ممکن است منجر به کنترل ناکارآمد آفات شود، آفت کش بیش از حد باعث هدر رفتن پول می شود، ممکن است به محصول آسیب برساند و خطر بالقوه آلودگی آب های زیرزمینی و محیط انسانی را نیز افزایش دهد.

کالیبراسیون دستگاه های سمپاش

بازدید دانشجویان کشاورزی از موسسه تحقیقات اصلاح و نهیه بذر چغندر

بازدید دانشجویان کارشناسی کشاورزی مرکز جامع علمی کاربردی شباهنگ شهریار از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

بازدید دانشجویی
مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

دانشجویان مقطع کارشناسی رشته کشاورزی مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند زیر مجموعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی بازدید کردند.

بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار
مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند

گزارش بازدید:

به اتفاق سرکار خانم دکتر فرحناز حمدی و جمعی از دانشجویان در موسسه تحقیقاتی چغندر قند کرج حضور بهم آمد.
از قسمتهای مختلف موسسه از جمله آزمایشگاه و نیز آشنایی با وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی که با هر یک از آنهاآشنا شدیم و نحوه کار با وسایل توسط استاد به دانشجویان آموزش داده شد.
بازدید از آزمایشگاه تکنولوژی قند و آشنایی با دستگاه های بتا البرز ،هدایت بخش الکترونیکی ای سی مترو همچنین آشنایی با فوتوسنتز – اسپکتر و فتومتروآن، که نحوه کار با دستگاه و عملکرد هر یک از آنان آموزش داده شد.
ودر آخر همچنین آشنایی با آزمایشگاه خاک و تغذیه گیاه چغندرقند و راههای تشخیص وضعیت عناصر غذایی آنها و نحوه آزمون خاک و اهداف را انجام کار آن و نیز آماده سازی نمونه خاک و درصد رطوبت خاک توضیحاتی داده شد
مشاهده دستگاه فیلم فتومتر و اساس کار آن و اجزاء دستگاه و طریقه کار با آن نیز آموزش داده شد.

حلدثه تروریستی کرمان

پیام تسلیت سرپرست مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار در پی به شهادت رسیدن جمعی از هموطنان در انفجار تروریستی شهر کرمان

حادثه تروریستی کرمان
سرپرست مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار حادثه تروریستی کرمان و شهادت هموطنان عزیزمان را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار متن پیام به شرح زیر است:

ای تیغ، سرسنگین مشو با ما سبکسرها
دست از دل ما برمدارید آی خنجرها

رودیم و اشهد گفتن ما بر لب دریاست
ننگ است ما را مرگ در مرداب بسترها

جنایت تلخ تروریستی گلزار شهدای کرمان که منجر به شهادت و مجروح شدن جمع کثیری از زائران و دلدادگان سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی گردید نشان از هراس پایان ناپذیر استکبار جهانی از نام و مکتب سربازان دلیر این مرز و بوم کهن دارد.

مبارزه با استکبار و دفاع از مظلوم به عنوان دو روی یک سکه از مهم‌ترین مؤلفه‌های حیات ایمانی زندگی مؤمنان است بی‌شک اینگونه جنایت که حاکی از حقارت وکوردلی دشمنان ملت ایران و امت اسلامی است تنها نماینگرذلت و ترس قاتلان و صهیونیزم از صراطی است که شهید سلیمانی ها ترسیم می‌کنند و همه آزادگان، آزادی‌خواهان و عدالت‌طلبان جهان را به طریق حق و حقیقت رهنمون می‌رسازد.

اینجانب ضمن عرض تسلیت به ملت بزرگ ایران از خداوند متعال برای بازماندگان این اقدام ناجوانمردانه صبری جمیل و برای جانبازان عزیز آرزوی سلامتی دارم.

شهادت حاج قاسم سلیمانی

شهادت سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی

شهادت حاج قاسم سلیمانی
حاج قاسم سلیمانی سردار رشید اسلام

سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از یاران باوفای ولایت رهبری و از فرماندگان سابق نیروی قدس سپاه بود که پس از عمری مجاهدت ساعت ۱ بامداد روز ۱۳ دی ماه ۱۳۹۸ توسط نیرو‌های ارتش تروریستی آمریکا در فرودگاه بر اثر حمله ۳ موشک لیزری از پهپاد آمریکایی به همراه شهید ابومهدی المهندس و چند تن از فرماندهان الحشد الشعبی به شهادت رسید.

حضور موثر سردار سلیمانی در صحنه مبارزه با داعش و شکست این گروهک ضاله باعث شد تا حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب نشان نظامی ذوالفقار یعنی بالاترین نشان نظامی ایران را به او اعطا کند.

فرمانده نیروی قدس سپاه پیش‌تر نیز سه نشان «فتح» دریافت کرده است. نشان «ذوالفقار»، عالی‌ترین نشان نظامی است که به پاس رشادت‌ها و موفقیت در فرماندهی از سوی فرمانده معظم کل قوا اعطاء می‌شود.

این نشان طبق آیین‌نامه اهدا نشان‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، به فرماندهان عالی‌رتبه و روسای ستاد‌های عالیرتبه در نیرو‌های مسلح اهدا می‌شود که تدابیر آن‌ها در طرح ریزی و هدایت عملیات‌های رزمی موجب حصول نتایج مطلوب شده باشد.

او رفت تا اسلام بماند تا حق مظلوم پایمال نشود تا اسلام همیشه سرفراز باشد

روحیه جهادی، کار خستگی ناپذیر، تزکیه نفس و خشک نشدن اشک او را آسمانی کرد.

سالروز شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی بر عموم مردم شریف ایران تسلیت باد

دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری

گزارش بازدید انجمن کسب وکار دانشگاه و مجموعه شباهنگ ازدهکده مثلث سلامت دکتر اکبری

دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری
دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری بازدید کردند.

دهکده سلامت در 11000 متر فضا و با ساختاری کاملا سنتی و اسلامی ساخته شده و دارای مجموعه هایی همچون:

درمانگاه طب سنتی و اسلامی

اقامتگاه کاملا سنتی و اسلامی

داروخانه دارو های سنتی

دمنوش خانه

 رستوران

نانوایی سنتی

محل پرورش دام

مرکز نمک درمانی و…

درمان با کیفیت به عنوان یک عامل مهم در بهبود سلامت بیماران شناخته می شود که در طب سنتی نیز تاثیر بسزایی در بهبود بیمار دارد. محیط درمانی باید شامل امکانات و تجهیزات مورد نیاز، رویه‌های بهداشتی، ارتباط با پرسنل درمانی و سایر عوامل مرتبط با بهبود بیماری باشد. دهکده مثلث سلامت دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی و متخصص آسیب شناسی سلولی که توسط ایشان در 10 تیرماه 1396 تاسیس شده است، سعی کرده است تا محیطی مطلوب و منطبق بر ارزش های طب اسلامی ایرانی برای درمان بیماران فراهم نماید.

سعی شده  تا با ایجاد یک محیط درمانی با کیفیت به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر تسریع بهبود بیماران تاثیر گذار باشیم.

به طور مثال می توان به نکات زیر اشاره کرد:

کاهش استرس:

یک مطب یا کلینیک خوب می‌تواند به کاهش استرس بیماران کمک کند. محیطی آرام و صمیمی با تمرکز بر آرامش و راحتی، می‌تواند باعث کاهش تنش و استرس بیمار شود که این در واقع باعث سرعت بهبودی ایشان می‌شود.

تسهیل درمان: همچنین یک محیط درمانی با کیفیت می‌تواند در تسهیل روند درمان و بهبود بیماری کمک کند.

تجهیزات مدرن و امکانات بهداشتی مناسب، می‌توانند برای پزشکان و پرستاران محیط کار مناسبی فراهم کنند و با این کار به کیفیت درمان و بهبودی بیمار کمک کنند.

تحریک خود بهبودی:

محیط درمانی با کیفیت می توا ند به خود بهبودی بیمار کمک کند.

یک محیط آرام و خوشایند، می‌تواند تحریکی برای بیماران ایجاد کند تا خودشان نیز به بهبودی و درمانشان کمک کنند و انگیزه و همکاری آن ها را افزایش دهد.

افزایش رضایت بیمار:

یک محیط درمانی با کیفیت، می‌تواند به افزایش رضایت بیمار از درمان کمک کند. ایجاد محیطی طبیعی، شاد و زیبا برای بیمار و همراهان وی در طی زمان حضور در دهکده آشنایی بیمار و همراهان وی با محیط شبیه سازی شده دهکده ( پرورش دام و طیور در ابعاد کوچک، نانوایی، درختان میوه و فضایی با معماری ایرانی و طراحی زیبا دهکده مثلث سلامت دکتر حسن اکبری تاسیس شد تا علاوه بر ایجاد محیطی مناسب جهت درمان بیماران، احیاگر ارزش های طب اسلامی  ایرانی در درمان و سلامت باشد و بتواند از آن ها بهره گیرد.

دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری
دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری بازدید کردند.

مطالب ارزشمند از جناب آقای دکتر حسن اکبری:

اولین گام درمان، اصلاح سبک زندگی است دکتر اکبری با اشاره به نسخه درمانی حکیم ابن سینا توضیح داد:

اولین گام برای درمان، اصلاح سبک زندگی است و از هوای پاک و سالم شروع می شود، بر اساس توصیه ابن سینا برای درمان بیمار اول باید سبک زندگی او را بررسی و تغییر داد، اما در مرحله اول هوای سالم نیاز است، ابن سینا در زمانی این را گفته است که آلودگی هوا وجود نداشت، پس یک مجتمع گردشگری سلامت باید در منطقه‌ای که هوای پاک وجود دارد، احداث شود.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت:

انسان بدون غذا ممکن است تا یک ماه هم زنده بماند، حتی بدون آب هم ممکن است یک هفته زنده بماند، اما بدون هوا یک انسان سالم و قوی حداکثر ۵ دقیقه می تواند زنده بماند، اولین غذای سلول هواست و اگر آلوده باشد فرد را به سرعت مسموم می کند. هوای آلوده به دود گازوییل و گرد و غبار، خطر بیشتری از آب و غذا آلوده برای انسان است.

وی با بیان اینکه غذا هم برای سلامت انسان و هم برای درمان بیمار مهم است، تصریح کرد: غذای یک دست و پاک و طبیعی، سلامت و روند درمان انسان را تضمین می‌کند.

در یک مجتمع گردشگری سلامت، غذاهای سنتی باید یگانه و سالم و بر اساس طب ایرانی و سنتی تهیه شود، در یک دهکده سلامت خورش قیمه، قورمه سبزی، کباب ایرانی که غذاهای ایرانی هستند باید با گوشت گوسفند که به صورت طبیعی با علوفه سالم پرورش یافته آماه شود، قطعا باید روغن نباتی صنعتی حذف و روغن‌هایی مانند زیتون و ارده کنجد یا روغن حیوانی خالص جایگزین شود، بیمار دیابتی که یک تا ۴۰ روز در دهکده سلامت اقامت دارد، خوراکش اصلاح می‌شود، سلول‌های بدنش سالم سازی می‌شوند.

موسس دهکده سلامت به شرایط عادی‌سازی و طبیعی‌سازی سلول‌ها اشاره کرد و گفت:

در این روش با هوای سالم، غذای سالم، نوشیدنی سالم سلول‌های آسیبب‌دیده را به حالت طبیعی برمی‌گردد، در حالی که انسان غرق شده در زندگی صنعتی از غذاهای ناسالم صنعتی تغذیه می‌کند، روغن جامد و مایع صنعتی، نمک آلوده، برنج‌های آلوده، به سیستم سلولی آسیب می‌زند، گوشت گاو و سالاد برای گوارش ما ناسازگار است، باید در مجمتع‌های گردشگری سلامت برای درمان کامل بیمار در کنار غذای سالم و پاک، زیتون و سبزی خوردن سالم تجویز شود.

دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری
دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری بازدید کردند.

عزیزانی که در این بازدید حضور داشتند:

1-معاون پژوهشی دانشگاه جناب آقای مهندس حسین عسگری

2-استاد گرانقدر مرتضی ملک یارلند

3-استاد گرانقدر سرکار خانم دکتردهقان

4- دبیر انجمن کسب و کارسرکار خانم پور احمدی

5-سرکار خانم قاسمیان

6-سرکار خانم هاشمی

7-سرکار خانم یعقوبی

8-جناب آقای مجتبی منتظری

دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری
دانشجویان مرکز علمی کاربردی شباهنگ شهریار از دهکده مثلث سلامت دکتر اکبری بازدید کردند.

تنظیم شده:

دبیرانجمن مدیریت کسب کار دانشگاه علمی کاربردی شباهنگ شهریار

 هماهنگی بازدید: سرکار خانم هاشمی

جمع آوری :جناب آقای مجتبی منتظری

حلدثه تروریستی کرمان

پیام تبریک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز شباهنگ به مناسبت روز دانشجو

روز دانشجو مبارک
پیام تبریک رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت روز دانشجو

در آستانه فرا رسیدن 16 آذرماه روز دانشجو :

دکتر ایزد پرست رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز شباهنگ شهریار در پیامی فرا رسیدن سالگرد حماسه ۱۶ آذر را به جامعه ی علمی کشور و دانشجویان خانواده دانشگاه جامع علمی و کاربردی شباهنگ تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام تبریک به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

16آذر نماد حق طلبی، آزادگی و استکبار ستیزی جوانانی است که با آگاهی، پویایی و استقلال طلبی خود، در برابر استبداد و استعمار به پاخاستند و نقطه عطفی را در تاریخ اجتماعی و سیاسی کشور ایران عزیزمان رقم زدند.

بی شک دانشگاه به عنوان یک نهاد الگوساز موجب ارتقاء دانش، بینش و نگرش شما عزیزان و به تبع آن رشد جامعه خواهد شد.

به نحوی که دانشجو در کنار آموزشهای تخصصی، آموزش مهارتی و اجتماعی را نیزخواهد آموخت و این امرمی‌تواند مطالبه‏‌گری و آرمانگرایی را به عنوان دو خصیصه ضروری و کارآمد در جهت مسئولیت‌پذیری و نقش پذیری شما جوانان انقلابی فراهم آورد.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، این روز حماسی را به همه دانشجویان کشور و به ویژه دانشجویان عزیز دانشگاه جامع علمی و کاربردی مرکز شباهنگ شهریار تبریک عرض نموده  و از خداوند متعال آرزوی موفقیت در همه امورات فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی آنان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و امیدوارم که همگی در کنار هم بتوانیم ایران عزیز را به سوی سعادت و سربلندی سوق دهیم.

برگزاری کارگاه آورزشی حضوری و مجازی رایگان کشاورزی

کارگاه رایگان کشاورزی
کارگاه کشاورزی آنلاین و حضوری کشاورزی

به همت مرکز آموزش عالی امام خمینی ره برگزار میگردد:

کارگاه آموزشی حضوری و مجازی رایگان ویژه بهره برداران پیشرو و کارشناسان کشاورزی از طریق سامانه agritak.ir و آدرس مندرج در (تصویر فوق ) با هدف استمرار توامندسازی منابع انسانی و افزایش بهره وری فعالیتهای بخش کشاورزی در آذر ماه 1402 در 20 دوره برگزار می گردد.

برگزاری نشست معاونین دانشگاه علمی و کاربردی شباهنگ با اساتید

برگزاری نشست صمیمی معاونین و اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز شباهنگ شهریار

برگزاری جلسه معاونین دانشگاه با اساتید

نشست صمیمی معاون آموزشی (سرکار خانم دکتر ایزدپرست) و معاون پژوهشی (جناب آقای مهندس عسکری) با اساتید دانشگاه شباهنگ برگزار گردید.

به منظور تقويت و استمرار ارتباط دو سويه بين معاونین و اساتید محترم  دانشگاه و بهره‌مندي از ديدگاه‌‌ها و نقطه نظرات متقابل آنها، نشست هم‌انديشي معاونین و اساتید در روز پنج شنبه 18 آبان 1402 در دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه خانم دکتر ایزد پرست معاون آموزشی دانشگاه بر کیفیت آموزش و شاخص های مهمی چون  لزوم قانونمندی و نظم حضور دانشجویان در کلاس ها به منظور رشد همه جانبه آنان تاکید کردند.

در ادامه اساتید محترم دانشگاه به بيان مشکلات و مسائل دانشکده و مباحث مورد نظر خود در حوزه‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، و اداري پرداختند ومعاونین گرامی نيز پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.

نشست معاونین و اساتید دانشگاه علمی و کاربردی شباهنگ

نشست معاونین واساتید دانشگاه شباهنگ